Activa les teves defenses amb Vitae!

Hola, hola amics! Benvinguts un cop mes al nostre blog.

Existeixen diversos motius pels quals nostres defenses poden veure’s afeblides, en disminució i deixant-nos desprotegits. En períodes d’estrès o en determinades èpoques de l’any, com per exemple ara, durant l’arribada del fred, el nostre sistema immunitari ha de realitzar un esforç extra, ja que tendeix a afeblir-se per protegir-nos dels virus i els bacteris que aprofiten per entrar lliurement en el nostre organisme.

Unes defenses fortes tot l’any ens defensen de les grips i dels refredats

És per aquest motiu que des de Farmàcia Dorca trobem imprescindible tenir unes defenses llestes i preparades en tot moment per defensar-nos de qualsevol virus. Una dieta equilibrada ens ajudarà a mantenir unes bones defenses, però hi ha vegades que això no ho és tot.

Existeixen numerosos complements alimentaris en diferents formats per donar suport a les nostres defenses. En el post d’avui volem recomanar-vos Inmunovita, dels laboratoris Vitae. ImmunoVita és un complement alimentici a base betaglucà de llevat, vitamina D3, vitamina B6 i zinc:

● Conté beta-glucans d’última generació que activen les nostres defenses i augmenten la resistència de l’organisme enfront dels patògens invasors

● Conté vitamina D3, B6 i zinc

● Ajuda a mantenir en bona forma el sistema immune

● Ajuda a prevenir i tractar grips i refredats (virus i bacteris)

● Ajuda a tractar infeccions recurrents

● Minimitza la baixada de defenses en períodes d’elevat estrès, tant físic com a psicològic

● Apte per tota la família.

 

La vitamina D, la vitamina B6 i el zinc contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari, per aquesta raó Inmunovita està especialment recomanat per mantenir un bon estat de les defenses, tractar infeccions recurrents, combatre grips i refredats i minimitzar la baixada de defenses en períodes d’elevat estrès, tant físic com a psicològic.

Consulta’ns a la farmàcia per a més informació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *