Coneix més sobre la fruita

Hola amics!

Tots sabem que és molt important portar a terme un estil de vida saludable per evitar, entre molts d’altres, malalties cardiovasculars i sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Menjar fruita és un dels elements bàsics en el nostre dia a dia per estar saludables, però sovint escoltem frases que ens fan dubtar del consum de fruita.

Avui parlarem del tema i intentarem aclarir tots aquests mites!

Quants de vosaltres heu sentit a dir que la fruita, si la prenem com a postres, engreixa?

Aquest és només un dels mites que avui us ajudem a aclarir. Uns falsos mites que sovint ens confonen i que pot provocar que, de vegades, consumim menys fruita de la que hauríem e menjar.

Aprofitem també per recordar-vos la importància de prendre 5 fruites i verdures al dia per mantenir una alimentació saludable i dotar al nostre organisme de tots els nutrients necessaris per viure una vida feliç i estar sans.

Coneixíeu aquests falsos mites?

  • La fruita engreixa si la prenem com a postres: Fals!

El moment del consum de la fruita no determina les seves calories. La mateixa peça  de fruita tindrà el mateix nombre de calories, ens la mengem quan ens la mengem.

  • L’aportació nutricional de menjar peces de fruita senceres és igual a si ens les prenem en forma de suc: fals! Quan realitzem sucs, es perd part de la fibra que podrem trobar en les peces de fruita senceres.
  • És aconsellable sopar només fruita: com els altres mites que hem comentat, també és fals. És aconsellable sopar fruita però si l’acompanyem amb més menjar com ara un iogurt o cereals. Sopar només fruita pot provocar-nos més cansament l’endemà o amb més gana de l’habitual.

Com ja veieu, amics, hi ha moltes creences que s’estenen molt fàcilment i no tenen un fonament verídic.

Ens ajudeu a desmuntar mites?

Gràcies per seguir-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *