Consells per no augmentar de pes aquestes festes

Hola de nou,

Sense adonar-nos ja arribem a les festes nadalenques, menjars, sopars, reunions familiars i amb amics, excessos i més excessos.

En aquest post hem preparat uns consells per intentar no augmentar de pes aquest nadal, sabem que és inevitable celebrar, però sempre es pot fer d’una forma més saludable.

Com evitar augmentar de pes aquest Nadal

  1. Evitar les salses i sobretot sucar pa en elles, ja sabem que alguns plats sense la seva salsa no són el mateix, intenta servir-te molt poca quantitat.
  2. Arribar a les celebracions sense molta gana, procura haver menjat un esmorzar saludable, un iogurt descremat, una fruita, una infusió sense sucre. Si arribes amb molta gana, et resultarà molt més difícil seguir la resta de consells.
  3. No repeteixis plat, per molt que ens agradi un plat, sabem que en aquestes festes després ve un altre així que intenta no repetir si no ets capaç de dir que no al següent.
  4. Combinar i triar, si el primer plat ha estat massa calòric, intenta triar després un peix més lleuger, a poder ser a la planxa i amanit per exemple amb llimona i herbes, això reduirà considerablement la ingesta de greixos.
  5. Intentar triar aliments light com en el cas de salses, prepara entrants saludables i lleugers com a amanides de fruites o plats de verdures preparades al vapor per exemple. Sobretot evita els aliments fregits.
  6. Evitar picotejar mentre estem cuinant.
  7. Intentar beure més aigua i sempre tria els refrescs light, després dels menjars pots prendre en el seu lloc una infusió digestiva.
  8. Seguir amb la rutina d’exercici, si normalment es realitza exercici, no deixar de fer-ho en aquests dies, així a més no es perd la rutina saludable.
  9. Prendre preparats de farmàcia depuratius com per exemple de carxofa, el fetge i l’organisme ho agrairan.
  10. Evitar prendre molts dolços nadalencs, són una aportació de calories excessives i que no ens beneficia.

Fins aquí els nostres consells, esperem que prengueu nota per passar aquestes festes.

Gràcies per llegir-nos i us desitgem unes Bones Festes a tots plegats!