DESCOBREIX ELS BENEFICIS DE LA GELEA REIAL

Ja arribem a la tardor, aquesta estació de l’any moltes vegades pot provocar-nos decaïment, apatia, cansament… És normal que notem algun d’aquests símptomes.

L’estiu ha estat intens, canviem rutines, viatgem i malbaratem energia. Som molts els que sofrim l’anomenat estrès pos-vacacional, i és que no és fàcil enfrontar-nos a la volta de les vacances, als canvis de llum i a la rutina.

Aquest post, t’ajuda a vèncer l’astènia tardorenca de forma sana i eficaç. Parlaré de la gelea reial i destacaré els seus majors beneficis, no et perdis detall.

La Gelea reial està fabricada per les abelles obreres i posseeix un alt nivell de nutrients que ens ajuda a augmentar les nostres defenses, a més de combatre l’astènia i la fatiga. La Gelea reial és rica en vitamines i minerals pel que la converteixen en un bon concentrat natural.

Entre les seves vitamines destaquen la C, B i A, també conté minerals tan importants com Ferro, Calci i Aminoàcids, la qual cosa ho converteixen en un súper aliment, que, pres en les quantitats adequades ens pot ajudar a mantenir lluny l’astènia i els refredats.

A continuació us anomeno els beneficis de la Gelea reial:

  • Aporta energia, tant en l’àmbit físic com en l’àmbit mental.
  • És un antibiòtic natural, ajuda a protegir el nostre organisme.
  • Reforça la memòria, se sol utilitzar en èpoques d’exàmens, en el cas de la tardor ens vindrà bé per reprendre amb ganes el curs.
  • Reforça el sistema immunitari.
  • Ajuda a millorar l’estat anímic.
  • Aporta elasticitat a la pell.

A la meva farmàcia pots trobar la Gelea reial en diferents formats, sola o unida a altres productes com vitamines, que faran més complet el  tractament.

Una altra dels grans avantatges de la Gelea reial és que està indicada per als nens, els adults i també la gent gran. Ens ajuda a enfrontar-nos a la tardor d’una forma segura i saludable.

Cuideu-vos aquesta tardor amb Gelea reial!

Fins aquí el post d’avui, gràcies per llegir-me.

Marisa