Et preocupen les arrugues?

Hola de nou, amics i amigues!

 

Tenim moltes ganes de presentar-vos una novetat a la farmàcia i no veiem millor manera de presentar-la que parlant d’ella al nostre blog!

 

A mesura que la pell va complint anys es van reduint els nivells d’àcid hialurònic natural de la pell, la qual cosa es tradueix en línies superficials de la pell i en la formació d’arrugues més profundes.

Si ja saps del que et parlem i les línies i arrugues són la teva principal preocupació davant l’envelliment, a la Farmàcia  Dorca tenim la solució! La gamma Eucerin Hyaluron-Filler combina una potent acció per emplenar les arrugues amb una excel·lent tolerabilitat per part de la pell, ja que conté una combinació de molècules d’àcid hialurònic de cadena llarga i de cadena curta així com també la molècula bio activa denominada saponina, una substància amb capacitat demostrada per provocar l’augment de la síntesi del mateix àcid hialurònic de la pell.

Dins d’aquesta gamma volem destacar el producte Hyaluron-Filler Nit Peeling & Serum, un sèrum de nit de doble eficàcia que exfolia i allisa la textura de la pell. Conté una fórmula avançada per a tota classe de pells i està especialemnt dissenyada per acaronar el teu cutis mentre dorms. Gràcies als principis actius que ja hem comtentat, aquesta crema ataca i emplena els solcs que formen fins i tot les arrugues més profundes, des de l’interior a l’exterior. Notaràs la pell súper suau i cuidada!

 

Com aplicar-la?

  • Aplicar cada nit sobre cara, coll i escot nets mitjançant un suau massatge després de netejar i tonificar la zona a tractar.
  • Pressionar el centre del dispensador per obtenir la combinació òptima de les dues fórmules.
  • Barrejar les dues fórmules.
  • Evitar el contacte directe amb els ulls

 

Aquest sèrum podria augmentar la sensibilitat de la pell al sol, la qual cosa fa necessari utilitzar una crema de dia amb almenys un FPS 30 cada matí després d’usar el píling i durant la setmana posterior al tractament.

No dubtis en apropar-te a la nostra farmàcia o contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials si tens qualsevol dubte.

Gràcies per llegir-nos i fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *