Gràcies per tot, Nou Barris

Benvolguts amics i amigues!

Aquest és un post difícil per a mi. Alguns de vosaltres ja sabreu perquè, doncs us ho he pogut  explicar en persona. Amb altres, encara no ho he pogut fer. Per tant, amb aquestes paraules em vull adreçar a totes les persones que d’una manera o altra estan vinculades amb la Farmàcia Dorca per anunciar-vos que en uns dies deixaré de venir al barri i apujar la persiana del meu establiment com he estat fent cada dia durant gaire bé 16 anys.

La vida està en constant moviment i evolució i molt sovint ens porta a emprendre nous camins. Avui em trobo en aquesta circumstància, aquests nous camins m’han trucat a la porta i fan que deixi la meva farmàcia, la Farmàcia Dorca del carrer Amílcar.

Durant tota aquesta colla d’anys entre vosaltres m’he sentit molt estimada per tots vosaltres i he treballat per a oferir al barri una farmàcia de confiança al vostre servei i al de la vostra salut i benestar, on us hi podéssiu sentir còmodes i, sobre tot, ben atesos. No sé si ho he aconseguit, però el vostre tracte i el vostre agraïment després de cada consell farmacèutic em fa pensar que probablement sí. I, per això, us puc dir que me’n vaig una mica trista però alhora molt satisfeta de sentir la vostra estima.

La meva marxa, però, no us ha de fer preocupar per la continuïtat de la farmàcia. L’establiment passa a mans d’una parella de farmacèutics joves, l’Alberto i la Cheles, amb molta il·lusió i moltes ganes de començar i que, de ben segur, sabran donar-li la seva essència i continuar fent que sigui un espai de salut de referència per a tot el barri. La resta de l’equip, la Laura, la Rosa i l’Anna continuaran treballant-hi com ho han fet amb mi aquests anys.

Sembla com si fos ahir quan vaig aterrar a la farmàcia del carrer Amílcar per començar una aventura que m’ha dut fins aquí. Avui, després de 16 anys de conviure amb vosaltres m’ha arribat el moment d’acomiadar-me i dir-vos adéu amb la mà al cor. No tinc més que paraules d’agraïment pel vostre tracte i afecte. De debò, moltes gràcies a tots!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *