La teva farmaciola per aquesta tardor

Benvinguda,

Aquest any al fred li ha costat arribar però ja està aquí per quedar-se. Hem elaborat una llista de productes d’imprescindibles que no han de faltar en la teva farmaciola en aquesta temporada.

Amb el fred cal cuidar-se per evitar certes molèsties com les mans seques, llavis tallats, refredats, mals de coll, tos. No et perdis la llista tan interessant que hem elaborat, segur que ja tens la majoria en la teva farmaciola però pren nota per si et falta algun.

Que ha de tenir la teva farmaciola de tardor

  • Analgèsics, sempre és recomanable tenir analgèsics en la farmaciola d’hivern, un dels més utilitzats és el paracetamol.
  • Pastilles per a la gola, els canvis de temperatura poden afectar-nos i tenir a mà aquestes pastilles ens poden salvar d’afeccions en la gola.
  • Anticatarrals, tenir-los sempre a mà a l’hivern per utilitzar quan apareguin els primers símptomes. Ens ajudaran a calmar els símptomes del refredat comú.
  • Cremes reparadores per a la sequedat de la pell, en aquesta estació la nostra pell sofreix i és imprescindible hidratar-la i protegir-la, especialment les zones més exposades com la cara i les mans.
  • Bàlsam labial, no pot faltar en la nostra farmaciola. Els llavis son una part sensible al fred i al vent.
  • Xarops per a la tos, sobretot si tenim nens petits que no falti en la nostra farmaciola un xarop natural per a la tos, consulta’ns sempre per saber quin és el més adequat, hi ha diferents xarops segons el tipus de tos.
  • Vitamina C, és la vitamina estrella de la tardor i l’hivern, enforteix el nostre sistema immunològic i és un gran antioxidant.

Recomanem que repassis l’estat dels medicaments que tens en la teva farmaciola, revisa les caducitats, cremes obertes de fa temps o en mal estat. Disposem de punt Sigre per reciclar els medicaments.

Gràcies per llegir-nos i que tinguis una tardor saludable!