Mitjons de compressió, eviten la sensació de cames pesades a la primavera

Benvingudes de nou al nostre bloc,

Un percentatge bastant elevat de la població patim algun problema de retorn venós i és ara a la primavera quan comencen a aparèixer els molests símptomes.

Normalment se sent en les cames, dolor, formigueig, comencen a aparèixer les temudes aranyes vasculars i sentim una gran pesadesa.

Si a tot això afegim un treball dempeus i diverses hores en la mateixa posició… aquestes molèsties poden augmentar considerablement.

L’ús de mitges en aquesta temporada de l’any pot resultar molt incòmode, amb la calor ja no ve de gust posar-los per treballar o posar-les sota els pantalons.

Si tens un problema lleu de circulació, a Farmàcia Dorca podem ajudar-te. A la nostra farmàcia t’assessorem sobre els millors mitjons de compressió per ajudar-te a millorar la pesadesa de cames.

Com funcionen els mitjons de compressió?

Les mitges de compressió exerceixen una pressió decreixent que afavoreix el retorn venós. Diguem que produeixen un efecte de bombament. Aquesta pressió decreixent comença en el turmell i va ascendint.

Aquesta compressió es mesura i s’expressa en mil·límetres de mercuri. També hauràs sentit parlar dels Deniers, assenyalen el diàmetre del teixit dels pantis, mitges i mitjons de compressió.

Avui dia s’ha avançat molt en aquest camp i disposem d’una gran varietat de models de mitges molt més actualitzats i adaptats a l’estètica d’avui dia.

Es recomana utilitzar aquest tipus de productes durant les hores que dura el treball i s’està actiu. No cal utilitzar-les a la nit o durant el descans.

A més de les mitges de compressió existeixen complements naturals que pots trobar a la nostra farmàcia, formulats per evitar les molèsties que produeixen els problemes circulatoris, consulta’ns i t’assessorem personalment sobre el més adequat per al teu cas.

Esperem que us hagi agradat aquest post, gràcies per llegir-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *