Prepara la farmaciola per aquest estiu a la nostra farmàcia

Hola de nou,

Ja esteu preparant les vacances?

Aquesta és la millor època de l’any, s’acaben els estudis i comencen els viatges, excursions i escapades de cap de setmana.

A la nostra farmàcia sempre recomanem estar preparats per qualsevol imprevist que pugui passar, per això us volem ajudar a preparar la vostra farmaciola d’estiu.

Les vacances estan per gaudir i per aquest motiu nosaltres us hem preparat una llista del que ha de tenir la vostra farmaciola. Esperem que us sigui de gran ajuda i si teniu qualsevol dubte, visiteu-nos a la farmàcia i us informarem amb molt de gust.

Imprescindibles en preparar la farmaciola d’estiu:

-Crema o gel per les picades de mosquit. Hi ha una gran varietat de propostes com productes amb roll-on, antihistamínics, o inclús corticoides específics. Gràcies a aquests diferents productes evitaràs que les picors es compliquin després d’una picada. Consulta’ns a la farmàcia quin és el més adequat per a tu i la teva família.

-Els medicaments que es pren habitualment, mai oblideu de preparar la medicació suficient per als dies de viatge i una mica més per si surt cap imprevist.

-Si heu de viatjar a països tropicals, no oblideu, medicament per la diarrea. Pot ser que no l’utilitzeu però tenir-lo us serà de gran ajuda en cas necessari. També es pot posar uns sobres preparats de solució oral per tal de reforçar la hidratació en cas de diarrea.

-Repel·lent d’insectes, sobretot si sou dels que sempre els piquen. Hi ha una gran varietat de productes repel·lents, en esprai, polseres, cremes, que eviten les picades d’insectes.

-Analgèsics i antiinflamatoris, imprescindibles a qualsevol farmaciola.

-Desinfectant de ferides com pot ser la cristalmina.

-Apòsits i tiretes, sobretot si en el vostre viatge hi ha la predisposició a caminar, us seran de gran ajuda.

-Protector solar, l’imprescindible número u per l’estiu. A la farmàcia disposeu d’una àmplia gamma de protectors, en loció, esprai per tots els tipus de pell.

Fins aquí el post d’avui, esperem que us hagi estat d’ajuda per preparar-vos la farmaciola de les vacances.

Gaudiu de l’estiu i dels viatges en família!

Gràcies per llegir-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *