PROTECCIÓ SOLAR PER LES PELLS ATÒPIQUES

Hola de nou a tots!

Les pells atòpiques milloren el seu estat durant l’estiu però no ens hem d’oblidar que al ser una pell extremadament sensible amb més motiu necessita protecció solar per evitar que la pell pateixi les conseqüències de les radiacions solars.

A continuació us anomeno les condicions que ha de tenir un protector solar:

• No ha de portar ni perfums ni components ni substàncies que puguin afavorir l’aparició d’irritacions o erupcions cutànies.

• La protecció solar ha de ser hidratant, ja que les pells atòpiques necessiten hidratació extra.

• Ha de tenir una protecció de 50, protecció alta per a les pells clares i per als nens. En el cas dels nens millor escollir un protector solar que sigui Waterprof (resistent a l’aigua), ja que són els que més estona estan a l’aigua.

El protector solar s’ha de posar abans de sortir de casa perquè penetri a la pell i faci la seva funció correctament.

Després de cada bany a la piscina o platja, millor si es fa una esbandida per treure el clor i la sal, que irriten la pell.

Tanmateix la hidratació posterior a l’exposició solar també és molt important, s’ha d’utilitzar un post solar (aftersun)  o crema hidratant especifica per a pells atòpiques per tal que no es produeixen més brots d’atòpia.

El gel de la dutxa millor que sigui suau, ara a l’estiu es dutxa més sovint que d’altres mesos i pot afavorir la tornada de l’atòpia.

Us aconsello que ara a l’estiu us hidrateu també per dins, bevent sovint aigua per mantenir uns nivells òptims d’hidratació en la pell.

Espero que el post d’avui us ajudi a passar un millor estiu a tots els que patiu d’atòpia.

Que acabeu de gaudir de l’estiu. Fins al pròxim post amics!

Marisa