PROTEGEIX EL TEU ROSTRE , T’HO AGRAIRÀ!

Benvingudes de nou!

Ja arribat la primavera, el bon temps i els primers raigs solars. Per això el tema del post d’avui anirà sobre la protecció solar facial.

No només és a l’estiu, quan les radiacions ultra violetes són més fortes quan ens hem de posar protecció, a l’hivern a la muntanya, i ara a la primavera per prevenir taques i l’envelliment de la pell.

La part que més hem de protegir durant tot l’any és el rostre, que està descobert.

Podem utilitzar cremes hidratants facials que portin factor de protecció, que actuï contra els raigs UVA. Però primer s’ha de saber quin tipus de pell tenim per escollir la crema facial adequada.

Si ja teniu la crema hidratant que us agrada i no porta protecció, també podeu utilitzar un factor solar a part, és a dir, després de posar-vos la crema, que la pell l’hagi absorbit, us podeu posar el protector solar.

¿Per què es posa primer la crema i després el factor de protecció?

Be doncs, perquè si es posa el factor de protecció abans que la crema facial, aquest perd l’eficàcia i la pantalla que protegeix la pell contra la radiació.

Aclarit com posar el factor de protecció, també us vull informar que n’hi ha que porten color (BBcream), especials per taques o imperfeccions.

Si teniu qualsevol dubte en el tipus de factor que necessiteu segons la vostra pell, el meu equip i jo estarem encantades d’aconsellar-vos.

Us convido a venir a la meva farmàcia, us esperem!