Protegeix-te dels refredats de manera natural

Encara que tinguis un bon estat de salut, és impossible endevinar si podràs evitar els refredats, ja que si entres en contacte amb una gran quantitat de virus i bacteris, poden acabar colant-se en el teu organisme. No obstant això, com més difícil li ho posis a aquests microorganismes, més opcions tindràs de lluitar contra les petites alteracions de la salut que solen ocórrer en aquesta època.

Sembla que tots ja sentim la pressa per buscar una fórmula infal·lible que ens ajudi a augmentar les defenses ràpidament i aconseguir ser immunes als refredats que acompanyen a aquesta època de l’any. Com més capaços siguem d’enfortir les nostres defenses, més sans estarem i reduirem les probabilitats de patir una malaltia.

 

Des de Farmàcia Dorca us donem uns consells per evitar els refredats de manera natural, no te’ls perdis!

  1. Dorm les hores suficients i descansa la teva ment. Si dormim menys de 6 hores, el risc de patir refredats es multiplica, ja que l’insomni disminueix els glòbuls blancs, que són els encarregats de defensar el nostre organisme davant de les infeccions.
  2. Hidrata’t. Beure la quantitat d’aigua adecuada t’ajudarà a eliminar toxines de l’organisme, evitant així que generin danys i debilitant el sistema inmunològic.
  3. Intenta reduir els nivells d’estrés. Ja sabem que és un consell difícil d’aplicar, però la teva salut t’ho agraïrà! Intenta desconnectar després de la feina, apagar el telèfon i no pensar en els temes laborals que et preocupin fins a l’endemà. Meditar o realitzar ioga et pot ajudar a deixar l’estrés de costat.

 

A més a més, hi ha altres maneres d’ajudar al teu organisme a tenir el sistema immunitari sempre preparat per qualsevol refredat.

 

Parlem dels betaglucans

 Es presenten com una possible solució als nostres problemes amb el sistema immunitari: són uns nutrients que s’encarreguen de la resistència de l’organisme davant dels agents invasors. D’aquesta manera, són un dels principals encarregats de prevenir-nos dels refredats.

Aquests nutrients actuen com si fossin un virus o patògen que entra en el nostre cos, i conseqüentment les nostres defenses es posen en marxa i es mantenen actives per quan hi hagi realment un atac d’un agent invasor al nostre organisme.

 

>> Des de Farmàcia Dorca us recomanem molt especialment el producte InmunoVita, dels laboratoris Vitae, un producte totalment natural que t’ajudarà a recuperar-te en la meitat del temps si ja estàs patint un refredat i, a més, el seu ús continuat t’ajudarà també a evitar futures recaigudes.

Contacta’ns a través de les xarxes socials o vine a veure’ns a la farmàcia si tens qualsevol dubte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *