Saps quins són els beneficis de detoxificar l’organisme?

La nostra alimentació ha canviat molt en els últims anys. Prevalen els aliments processats, refinats, i de cultius o granges poc sostenibles. El nostre organisme no està preparat per a assimilar molts dels ingredients que mengem com per exemple colorants, conservants o pesticides. No només no podem assimilar-los sinó que a més resulten molt tòxics i desestabilitzen per complet el nostre sistema endocrí.

La pell, els pulmons, el fetge, els ronyons i l’intestí entre altres, són òrgans que tenen funcions de filtració i evacuació de toxines pel que es pot afirmar que el nostre organisme és capaç d’eliminar toxines per si mateix. El que provoca l’alimentació moderna és una sobrecàrrega d’aquests òrgans per la quantitat de substàncies tòxiques que prenem i, per tant, aquestes toxines deixen de ser eliminades i comencen a provocar danys en les cèl·lules, donant lloc a canvis en la forma i/o funció.

Els símptomes derivats d’aquesta mala alimentació són entre altres l’augment de pes i inflor, la dificultat per a dormir, la presència de bosses marcades, nombrosos problemes digestius i cutanis, al·lèrgies, defenses baixes, etc. Per aquest motiu molta gent busca solucions a aquest tipus de simptomatologies, i la cura detox ha sonat ben forta per a depurar-se internament.

 

La meva recomanació

Per combatir aquests molestos síntomes i, sobretot, per garantir un correcte funcionament del nostre sistema digestiu sense excessos de substàncies tòxiques destaquen dos productes dels laboratoris Vitae: Chrorella i Kyolic 105 Cleanse.

Chlorella és un complement a base de Chlorella pyrenoidosa enriquida amb zinc. Actua com detoxificante i té una alta riquesa nutricional aportant proteïnes, vitamines, minerals i clorofil·la. Entre els seus ingredients principals, trobem:

 • Clorofil·la: biomolècula extremadament important en la fotosíntesi que inhibeix l’absorció de les dioxines i accelera la seva excreció fecal. També actua com a antioxidant, eliminant els radicals lliures, oxigena la sang i les cèl·lules. Chlorella és l’aliment conegut amb la concentració més gran de clorofil·la.
 • Complex d’àcids nucleics (ADN i ARN): afavoreix la cicatrització i la reparació de teixits en humans.
 • Minerals: fòsfor, calci, potassi, magnesi, coure i ferro. Aquests minerals contribueixen en l’organisme millorant la transmissió nerviosa i la contracció muscular, en la salut del sistema ossi, el transport d’oxigen, com a cofactors d’enzims, etc…
 • Carotenoides: incloent luteïna i betacarotens. Aquest tipus de molècules prevenen l’oxidació en els organismes no fotosintètics com és el cas de l’ésser humà.
 • Fibra dietètica: es tracta de la part de l’aliment que no és afectada pel procés digestiu que permet millorar el trànsit intestinal de l’organisme principalment mitjançant l’absorció d’aigua i el corresponent augment de volum de la femta.
 • Zinc: necessari per al metabolisme normal dels macronutrients, la síntesi de proteïnes com el col·lagen, el manteniment en condicions normals de cabell, pell, ungles i ossos, el correcte funcionament del sistema immune i la protecció de les cèl·lules enfront del mal oxidatiu.

 

D’altra banda, Kyolic Cleanse és una combinació a base d’extracte d’all envellit, vitamines A, C i E, seleni i te verd, principalment. La combinació única dels seus actius li confereix propietats antioxidants i ajuden a detoxificar en les diferents fases de la funció hepàtica; a més, els beneficis d’aquest tipus d’all estan avalats per més de 800 estudis científics. Està composat per:

 • Propietats antioxidants
 • Detoxificació hepàtica
 • Extracte d’all envellit
 • Vitamines A, C I E
 • Seleni
 • Te verd

 

No dubtis en consultar-me a través de les xarxes socials o venint directament a la farmàcia!

Marisa Dorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *