Si pateixes restrenyiment, segueix els nostres consells

Benvingut a un altre article més del nostre bloc ple de consells i novetats.

En aquesta ocasió parlarem d’un problema tan comú com és el restrenyiment.

Aquest es dóna des d’edats primerenques fins a edats avançades, sol ser un problema recurrent per a les persones que ho pateixen però podem dir que es pot millorar i combatre amb una sèrie de consells i medicació en cas necessari.

“Si hi ha alguna cosa que sempre recomanem i que té relació directa amb la majoria de consells per a la salut és tenir un estil de vida saludable.”

A Farmàcia Dorca hem elaborat una llista de consells per evitar el restrenyiment, esperem que et siguin de gran ajuda.

Consells per evitar el restrenyiment

  • Exercici, un gran aliat per activar la mobilitat intestinal. L’exercici afavoreix i regula el moviment intestinal. Un estil de vida sedentari afavoreix el restrenyiment i per això no és gens recomanat.
  • Augmentar el consum de fibra en la nostra dieta. Consumir aliments rics en fibra com a vegetals frescos, cereals integrals i determinades fruites són fonamentals per evitar el restrenyiment.
  • Hidratació mitjançant la ingesta d’aigua, mantenir cada dia una ingesta d’aigua adequada ens ajudarà a anar al bany adequadament.
  • Regularitat a l’hora d’anar al bany, és recomanable arribar a aconseguir anar al bany més o menys en uns horaris concrets. També és recomanable no ajornar el fet d’anar al bany quan apareixen les ganes per evitar molèsties.
  • Afegeix un complement alimentós ric en fibra i probiòtics per mantenir la regularitat intestinal. Nosaltres disposem d’una gran varietat de productes adequats perquè aconsegueixis regular el trànsit intestinal.

Pateixes de restrenyiment? Et convidem al fet que segueixis aquests consells.

Si tens qualsevol dubte, escriu-lo en els comentaris i t’assessorem personalment.

Gràcies per llegir-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *